Print Friendly, PDF & Email

Flere hold i turneringerne 2022

Omfanget af tilmeldinger til vores turneringer i 2002, viser en fremgang på 10 hold sammenlignet med 2021. Vi glæder os over den store interesse udviklingen dækker over og tager det som udtryk for, at rigtig mange golfere gerne vil krydre deres eget golfspil med de oplevelser, en holdturnering giver.

Især i de modne årgange ser vi stigende interesse, mens det er lidt vanskeligere at sikre fremgang iblandt de yngre. Selvfølgelig er de yngre de mest erhvervsaktive, og måske dem med flest familie-forpligtelser. Vi synes alligevel, der burde være basis for alle 3 udbudte rækker i senior-turneringen, men desværre blev det også i år nødvendigt at sammenlægge B og C rækken her. Forholdet kan dog ikke skygge over en generelt positiv udvikling, og måske vi næste år vil se en positiv effekt af, at aldersgrænsen for kvindernes deltagelse er sænket med 5 år.

Nu er der så gang i planlægningen af spilletidspunkter, og lige pludseligt er vi i gang med sæsonen, hvor de skønne oplevelserne står i kø. Vi ønsker alle held og lykke i kampene og en i øvrigt fremragende sæson.

Vi ses derude i det grønne!